Tom Vrijders

Tom Vrijders is Bachelor in de lichamelijke opvoeding en geeft sportles op de Sint-Martinusscholen. Daarnaast heeft hij vooral ervaring in het coachen en begeleiden van basketbalteams. Vanuit zijn overtuiging dat het voor iedereen belangrijk is om te bewegen, is hij initiatiefnemer van ReActief.

 

Bart Boddin

Bart  is fan van alles wat met sport en bewegen te maken heeft. Als Master lichamelijke opvoeding is hij erg bewust bezig met gezondheid en weet hij hoe belangrijk beweging is in het totaalplaatje. Overdag tracht hij jongeren op school te overtuigen van het belang van een gezonde levensstijl (ook betreffende voeding), ’s avonds richt hij zijn pijlen op volwassenen. Elke persoon die we aan het bewegen krijgen, op gelijk welke manier, is voor Bart een overwinning! Vanuit die overtuiging geeft hij al jaren lessen aquafitness en is hij ook medeoprichter van ReActief.

 

Hendrik Eryatmaz

Hendrik is bachelor lichamelijke opvoeding en is naast een fenomenaal atleet ook een enthousiaste lesgever met een grote passie voor sport en gezondheid. Dagelijks brengt hij zijn kinderen het plezier van spel en beweging bij, zowel in zijn job als in zijn vrije tijd waarin hij basketbalcoach (en speler) is. Hij heeft zich de voorbije jaren ook verdiept in het belang van een gezonde voeding voor sporters en niet-sporters.

 

Ulrich Van Overberghe

Sfeerbeest Ulrich is waarschijnlijk de grootste levensgenieter onder de ReActief-coaches. Hij staat altijd klaar voor een grap en is ook actief als trainer in het handbal. Qua actieve levensstijl geeft hij ook steevast het goede voorbeeld door telkens met de fiets te verschijnen!

 

Tobi Heyvaert

Tobi is momenteel de jongste coach bij ReActief. Deze enorm dynamische kerel is verbonden aan tal van Ternatse verenigingen. Hij verdiende al aardig wat strepen als chiroleider en jeugdcoach bij volleybalclub Kruikenburg. Hij werkte net een opleiding sportmanagement aan de VUB af en gaat komend schooljaar aan de slag als leraar LO. De uurtjes die hij niet met sport bezig is (lijfelijk en/of hoofdelijk) zijn dus schaars.

Ruben Van Genechten

Ruben is een volbloed LO-er die na zijn studies meteen aan de slag ging als leraar LO en wetenschappen in Aalst. Geboren en getogen in Wambeek, werkte hij ook de jeugdopleiding voetbal bij FC Wambeek af. Ruben neem het komende seizoen de leiding over de dames in Ternat, vlakbij zijn geboortedorp dus.

Aimé Adam

Aimé is momenteel de jongste coach bij ReActief. Hij startte echter op zeer jonge leeftijd met lesgeven en heeft dus best al wat ervaring langs de lijn. Hij is nog steeds heel actief in zijn eigen sport, karate. Hij heeft zelfs al een titel vice Europees kampioen op zak. Aimé werkt momenteel nog zijn Masteropleiding af aan de VUB.

Thomas Bertens

Thomas is eveneens een nieuwe kracht bij ReActief. Hij komt zelf uit het voetbal, maar houdt van heel veel verschillende sporten. Hij tracht dan ook om elke dag de jonge mensen aan het sporten te krijgen, in de school waar hij lesgeeft.

Neem contact op