Tom Vrijders

Tom Vrijders is Bachelor in de lichamelijke opvoeding en geeft sportles op de Sint-Martinusscholen. Daarnaast heeft hij vooral ervaring in het coachen en begeleiden van basketbalteams. Vanuit zijn overtuiging dat het voor iedereen belangrijk is om te bewegen, is hij initiatiefnemer van ReActief.

 

Bart Boddin

Bart¬† is fan van alles wat met sport en bewegen te maken heeft. Als Master lichamelijke opvoeding is hij erg bewust bezig met gezondheid en weet hij hoe belangrijk beweging is in het totaalplaatje. Overdag tracht hij jongeren op school te overtuigen van het belang van een gezonde levensstijl (ook betreffende voeding), ’s avonds richt hij zijn pijlen op volwassenen. Elke persoon die we aan het bewegen krijgen, op gelijk welke manier, is voor Bart een overwinning! Vanuit die overtuiging geeft hij al jaren lessen aquafitness en is hij ook medeoprichter van ReActief.

 

Hendrik Eryatmaz

Hendrik is bachelor lichamelijke opvoeding en is naast een fenomenaal atleet ook een enthousiaste lesgever met een grote passie voor sport en gezondheid. Dagelijks brengt hij kinderen de lagere school het plezier van spel en beweging bij, zowel in zijn job als in zijn vrije tijd waarin hij basketbalcoach (en speler) is. Hij heeft zich de voorbije jaren ook verdiept in het belang van een gezonde voeding voor sporters en niet-sporters.

Neem contact op